Yazımızda aloevera sarısabır nasıl kullanılır ve sarısabır yağının faydaları ve zararları hakkında bilgi bulabilirsiniz..

Adı özellikle kozmetik ve güzellik sanayinde oldukça sık bir şekilde duyulmakta olan Aloe Vera, bir Afrika bitkisidir. Bu bitki, tıbbi sarısabır adı ile de anılmakta olup daha çok “Aloe Vera” adı kullanılır. Yetişme alanı Afrika olan bu bitki, Zambakgiller ailesine mensuptur ve tek bir türden oluşmamaktadır.
Eski yunanlılarında güzelleşmek için kullandıkları bir bitki. Yıpranmış ciltleri onarmak ve nemlendirmek için son derece yararlı. Akne sıcaktan kaynaklanan kaşıntılara karşı cildi koruyor. Yıpranmış saçları onarıyor ve nemlendiriyor.


sarısabır nasıl kullanılır,sarısabır yağının faydaları,sarı sabır taşı,s

birarabinbul.com Her Hakki saklidir. birarabinbul 2013-2017 Sitemizdeki bir cok yayin derlemedir. Telif Hakki oldugunu dusundugunuz yayinlar icin iletiime geciniz. Admin iletisim.